Bønnesalat




INGREDIENSER

10 Pers.
400 g haricots verts, blancheret
200 g kidney bønner, kogte
200 g SVANSØ semi-dried tomater
200 g Seville sorte oliven uden sten
100 g Sun Island pinjekerner, small, ristet
2 bdt. blandede krydderurter. Persille, purløg og dild eller efter smag
2 dl SVANSØ citronolie
2 spsk. flormelis
1 dl SVANSØ hvid balsamico
Salt og peber    
Groft brød


Næringsindhold pr. 100g
Energi: kJ/ kcal
Fedt: g
Mættet fedt: g
Kulhydrat: g
Sukkerarter: g
Protein: g
Salt: g

TILBEREDNING

Lav en olie-eddike dressing af citronolie og balsamico. Tilsæt flourmelis (skal være lidt sød), og smag til med salt og peber. Vend bønner og hakkede, friske krydderurter i dressingen sammen med semi-dried tomater og oliven. Gem lidt til pynt.

Anretning:
Læg salaten i en skål, og drys resten af de semi-dried tomater, oliven og pinjekerner over. Server groft brød til.

Tip:
Lun salaten og brug den som tilbehør til kalkun eller andet lyst kød.


Kontrolrapport
Cookies