Butter bean-salat




INGREDIENSER

10 Pers.
400 g GREEN VALLEY butterbeans
400 g SVANSØ svampemix
300 g SVANSØ semi-dried cherrytomater
250 g broccoli
50 g parmesan, høvlet
20 g persille, hakket

Dressing
25 g SVANSØ olivenolie Classico
20 g SVANSØ citronsaft
50 g  SVANSØ grovkornet sennep


Næringsindhold pr. 100g
Energi: kJ/ kcal
Fedt: g
Mættet fedt: g
Kulhydrat: g
Sukkerarter: g
Protein: g
Salt: g

TILBEREDNING

Butter beans iblødsættes minimum 10 timer, og koges efterfølgende i nyt vand i 1 time. Mens de
endnu er varme, blandes de med olie, sennep og citronsaft.
Broccoli deles i små buketter og blancheres. Efter afkøling vendes svampe, tomater og broccoli sammen med butter beans. Parmesan og persille drysses over ved anretning.

Kontrolrapport
Cookies