Figen-tomatkompot




INGREDIENSER

10 Pers.
FIGEN- og TOMATKOMPOT
300 g SVANSØ syltede grønne tomater
150 g GREEN VALLEY tørrede figner
100 g rødløg
 ½ dl SVANSØ rød balsamico
50 g SUN ISLAND hakkede valnødder

KRYDREDE MANDLER
500 g SUN ISLAND hele mandler
100 g SVANSØ chilipesto
1 tsk. stødt chili
Salt


Næringsindhold pr. 100g
Energi: 870 kJ/ 210 kcal
Fedt: 5g
Mættet fedt: 0,5g
Kulhydrat: 36g
Sukkerarter: 34g
Protein: 2,5g
Salt: 0,07g

TILBEREDNING

FIGEN- og TOMATKOMPOT
De syltede grønne tomater og figner skæres i mindre stykker. Rødløg skæres i tynde både, hvorefter alt blandes. Kompotten kan serveres til ost, stegt og røget kød.

KRYDREDE MANDLER
De hele mandler vendes i chilipesto og bredes ud på bageplade, hvor de drysses med stødt chili og salt. Bager ved 100 grader i ca. 2 timer.

Serveres til ost, anvendes i salat eller spises som snack.

Kontrolrapport
Cookies