Pastagratin




INGREDIENSER

10 Pers.
750 g SVANSØ pastaskruer
750 g SVANSØ hakkede tomater
850 g SVANSØ grillede grønsager
100 g SVANSØ grøn pesto
125 g SVANSØ croutons med bacon
125 g parmesan, revet


Næringsindhold pr. 100g
Energi: 540 kJ/ 130 kcal
Fedt: 4g
Mættet fedt: 1,1g
Kulhydrat: 17g
Sukkerarter: 1,5g
Protein: 5g
Salt: 0,74g

TILBEREDNING

Pastaen koges al dente (med bid). Væske sies fra, og pastaen fordeles i 2 gastronorm forme. Fordel og mix med de hakkede tomater, marinerede grønsager inklusiv lagen og den grønne pesto. Smages til med salt og peber. Croutons knuses og blandes med parmesan osten, og for-deles jævnt over retten. Bages færdig i ovn ved 180-200ºC i ca. 15-20 min.

Kontrolrapport
Cookies