Sprød fiskefilet




INGREDIENSER

10 Pers.
1000 g  fiskefilet
200 g SVANSØ bruschetta med oliven og tomat
150 g løg i tern
2 dl hvidvin
150 g knuste SVANSØ croutons

Til salaten:
1000 g SVANSØ petit kartofler
300 g SVANSØ grillede artiskokker (incl. olien)
70 g babyspinatblade
150 g forårsløg


Næringsindhold pr. 100g
Energi: 400 kJ/ 100 kcal
Fedt: 3g
Mættet fedt: 0,4g
Kulhydrat: 8g
Sukkerarter: 0-1g
Protein: 7g
Salt: 0,34g

TILBEREDNING

Fiskefilet anrettes i ovnfast fad.
Løg svitses, og bruschetta og hvidvin tilsættes. Koges lidt ind, og knuste croutons vendes i.
Fordeles over fisken. Bages i ovn ved 180°C i ca. 15 minutter.
Kartoflerne drænes og skæres i skiver og vendes med artiskokker og babyspinatblade.

Kontrolrapport
Cookies