Bulgur-tomater




INGREDIENSER

10 Pers.
1000 g bulgur
100 g løg i tern
½ dl SVANSØ citronolie
1 l vand/hønsebouillon (lys)
480 g SVANSØ Bruschetta med tomater og oliven
10 stk. bøf tomater
50 g koriander – friskhakket
Salt og stødt hvidt peber
2 dl. SVANSØ Chili Peber Pesto
3 dl. græsk yoghurt
250 g SVANSØ gigant oliven
2 stk. limefrugt


Næringsindhold pr. 100g
Energi: 608 kJ/ kcal
Fedt: 3,6g
Mættet fedt: g
Kulhydrat: 24,1g
Sukkerarter: g
Protein: 3,7g
Salt: g

TILBEREDNING

Sauter bulgur og løg i citronolie, til det begynder at syde. Skær toppen af tomaterne, udhul med ske og finhak indmaden. Tilsæt tomatkødet, hønsebouillon/vand og bruschetta. Kog det al dente under låg i ca. 12-15 minutter, indtil al væden er opsuget. Sørg for at røre i gryden undervejs. Sæt det til afkøling. Fyld tomaterne med bulgursalaten, og drys med friskhakket koriander.
Rør dressing af pesto og græsk yoghurt.

Anretning:
Anrettes på fad med resten af salaten, garneret med limefrugt og gigant oliven.
Tips:
Server det kold eller varm som selvstændig ret eller som tilbehør til kyllinge- eller fiskeretter.

Kontrolrapport
Cookies