Tyttebær- og rødløgskompot




INGREDIENSER

10 Pers.
1 kg rødløg
1 dl SVANSØ olivenolie
1 dl SVANSØ hvid balsamico
250 g SKÆLSKØR tyttebærsyltetøj
150 g SUN ISLAND rosiner
2 tsk. stødt chili
Salt og peber
Evt.1 tsk. stødt kanel


Næringsindhold pr. 100g
Energi: 670 kJ/ 160 kcal
Fedt: 7g
Mættet fedt: 0,9g
Kulhydrat: 21g
Sukkerarter: 19g
Protein: 1,5g
Salt: 0,37g

TILBEREDNING

Rødløg skæres i både og svitses i olivenolie. Hvid balsamico tilsættes. Koges indtil løgene er klare, men stadig har ”bid”. Tyttebærsyltetøj, rosiner og krydderier tilsættes. Kanel kan udelades.
Trækker et par timer inden servering.

Kan serveres til alle former for stegt kød og ost.  Prøv f.eks. til gløgg-marineret andebryst.

Kontrolrapport
Cookies