Svampetærte




INGREDIENSER

10 Pers.
500 g butterdej
800 g Svansø Svampemix, drænet
500 g spinat, optøet
0,5 dl olie fra Svansø Svampemix
Revet Muskatnød
8 æg eller 4 dl helæg, pasteuriserede
5 dl Danica Cuisine
Salt og peber


Næringsindhold pr. 100g
Energi: 750 kJ/ 180 kcal
Fedt: 14g
Mættet fedt: 4,6g
Kulhydrat: 9g
Sukkerarter: 0-1g
Protein: 4,5g
Salt: 0,3g

TILBEREDNING

Formen beklædes med butterdej.
Spinat og svampemix ristes i olivenolie og krydres med muskat, salt og peber.
Fyldet kommes i butterdejen.
Æg og Danica Cusine piskes sammen og krydres med salt, peber og muskat.
Tærten bages ved 200 grader i cirka 35 minutter.

Serveringsforslag
Som selvstændig frokostret
Til brunch
Som forret med røget kød eller som del af buffét
Som tilbehør til stegeretter, især velegnet til kalve- og oksesteg


Kontrolrapport
Cookies