Quinoasalat




INGREDIENSER

10 Pers.

500 g Svansø grillede peberfrugter
8 dl Sun Island quinoa
Skal og saft af 2 usprøjtede citroner
100 g Svansø tomatpuré
½ dl Svansø olivenolie
Salt og peber
300 g Svansø Kalamata oliven
300 g feta i tern

Bredbladet persille
5 pitabrød

Dressing
250 g græsk yoghurt
2 spsk. Svansø olivenolie
Lidt citronsaft
2 fed hvidløg, presset
Salt og peber



Næringsindhold pr. 100g
Energi: 851 kJ/ 203 kcal
Fedt: 9,0g
Mættet fedt: 2,8g
Kulhydrat: 22g
Sukkerarter: 3,2g
Protein: 7,2g
Salt: 1,2g

TILBEREDNING

Quinoaen skylles og koges i letsaltet vand i 15 minutter.
Citronsaft og –skal, tomatpuré, olivenolie, salt og peber blandes i den kogte quinoa.
Herefter tilsættes de grillede peberfrugter, kalamata oliven, feta og bredbladet persille.
Til dressingen blandes ingredienserne sammen og smages til.
Pitabrødene flækkes og skæres i trekanter, der lægges på bageplade, pensles med olivenolie og sættes i ovn ved 180 grader varmluft i cirka 10 minutter, til de er sprøde. Quinoasalaten serveres med dressing og de sprøde pitabrød.


Kontrolrapport
Cookies